shopping_cart
iPhone XR

iPhone XR

Briljant. På alla möjliga sätt.
iPhone XR
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Allt är skärm.

iPhone XR tar telefonskärmar till en helt ny nivå. Framsidan är helt och hållet en enda skärm.

Exceptionellt skapad.

iPhone XR är skapad med teknisk maskinprecision, är vatten- och dammtålig och har en riktigt snygg finish.

Kraft.

Med ett otroligt avancerat kamerasystem samt ett chip som är helt fyllt av kraft ger iPhone XR dig mer briljans på alla sätt.


Intelligent design.

iPhone XR utmanar vad en smart telefon kan vara. Den har inte bara en makalös design, den är också intelligent.

Neural Engine.

Den unikt utvecklade intelligensen i iPhone kallas för Neural Engine och den möjliggör för funktioner som Face ID, AR-appar och avancerade foton genom maskininlärning. Genom Neural Engine är iPhone XR inte bara en telefon men snarare en intelligent hjälpreda i allt man behöver.

Säkrare men enklare.

Att låsa upp iPhone XR är enklare än tidigare generationer. Face ID möjliggör upplåsning, inloggning och betalningar genom att bara skanna användarens ansikte.

En ny era för kameror.

Säg hej till framtiden, säg hej till det avancerade kamerasystem som är iPhone XR. Med kraftfulla sensorer, processorer och algoritmer underlättas kreativitet som aldrig förr. Med iPhone XR blir det enkelt att fånga de mest fantastiska foton, allt med bara mobilkameran.

För en grönare jord.

iPhone är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPhone-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone XR
MDM (Telefon)

MDM (Telefon)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Låt oss hantera era enheter (installation av mjukvara, konfigurering och support). Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad