shopping_cart
iPhone SE

iPhone SE

Med iPhone SE får du det kraftfullaste chippet i det populäraste formatet – allt till ett överkomligt pris. Det är precis det du väntat på.
iPhone SE
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Tålighet och stil.

iPhone SE kommer är gjord med en tålig design i glas och aluminium.

4,7-tums Retina.

Upplev mer innehåll på en otrolig kristallklar 4,7-tums Retina HD-skärm

A13

A13 Bionic är det snabbaste chippet någonsin i en smartphone. Så är det bara.


Kraft.

Med hjärnan från iPhone 11 i kroppen av iPhone SE blir allt du gör snabbare och smidigare.

Batteritid nog för ett seriemaraton.

Det roliga tar aldrig slut. Med iPhone SE kan du se på video i upp till 13 timmar på en enda laddning. När du till slut behöver ladda den lägger du den bara på en trådlös laddningsplatta. Eller ansluter den till en 18 W-snabbladdningsadapter som laddar batteriet från noll till 50 procent på 30 minuter.

Tänk dig HD-video. Gånger fyra.

4K-video ger fyra gånger större detaljrikedom än HD-video i 1080p. Och utökat dynamiskt omfång tar fram fler detaljer i högdagrar och skuggor.

Säg omelett. Du är i porträttläge.

Det avancerade kamerasystemet med A13 Bionic har ett porträttläge som gör bakgrunden effektfullt suddig och framhäver personen på bilden. Det fungerar även när du tar en selfie.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone SE