shopping_cart
iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro

Nya iPhone 12 Pro har ett maxat proffskamerasystem och Super Retina XDR- skärm som ger dig en ocean av pixlar. Men det slutar inte där. iPhone 12 Pro har även det snabbaste chippet någonsin i en smartphone.
iPhone 12 Pro
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Se det från den mörka sidan.

Nu har både vidvinkel- och ultravidvinkelkamerorna nattlänge. Det betyder att du kan ta hisnande bilder, även i svagt ljus. Vidvinkelkameran tar in hela 27% mer ljus och med 2.5px optisk zoom fångas alla detaljer.

Magiskt automatiskt.

Kameran på nya iPhone 12 Pro anpassar sig automatiskt efter omgivningen. Nattläget aktiveras automatiskt när ljuset blir sämre, och SMART HDR 3 balanserar och lyfter fram de olika elementen i en bild.

5G blir proffs.

Med iPhone 12 Pro kan du ladda ner stora filer på språng, eller streama HDR-video i hög kvalitet. Du kan även ringa från fler platser än någonsin tidigare med iPhone 12 Pro som har den bredaste täckningen i världen.


Oändligt mer spektakulär.

iPhone 12 Pro har en ny design med platta kanter. Den anpassade OLED-skärmen skjuter skärmens färg, ljusstyrka och kontrast ända till kanterna.

Fångar garanterat din blick.

iPhone 12 Pro kommer med en Super Retina XDR- skärm med OLED som du knappt kan slita ögonen ifrån. Skärmen ger fantastisk konstrast och har överlägsen färgåtergivning. OLED gör dessutom ljusa färger ljusare, och ger mörka färger djup och svärta. Vi vågar till och med påstå att det är vår bästa iPhone skärm. Någonsin.

Det snabbaste chippet någonsin.

Nya iPhone 12 Pro är försedd med det snabbaste chippet någonsin i en smartphone- A 14 Bionic. Detta chipp flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Faktum är att det bland annat möjliggör att du kan filma i Dolby Vision- något som inte ens de flesta professionella kameror kan.

LiDAR-teknik.

iPhone 12 Pro använder samma LiDAR- teknik som Nasa använder till nästa Marslandning. Den mäter hur snabbt ljuset reflekterar tillbaka från föremål och skapar sedan en ljuskarta baserat på området du befinner dig i. Den är så otroligt exakt att AR-appar kan förvandla ett rum till en regnskog, eller illustrera hur dina nya sneakers kommer se ut på.

Mindre låda- minskat koldioxid­avtryck.

Lådan innehåller inte en strömadapter och EarPods. Istället finns en snabbladdande USB-C till Lightning-kabel som de flesta behöver. Detta är en ändring som påverkar alla iPhone-modeller från och med nu. Detta innebär att förpackningen kan göras mindre vilket gör att fler lådor får plats leverans. På detta sätt kan vi tillsammans minska koldioxidutsläppen med mer än två miljoner ton varje år.

För en grönare jord.

iPhone är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPhone-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone 12 Pro
MDM (Telefon)

MDM (Telefon)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Låt oss hantera era enheter (installation av mjukvara, konfigurering och support). Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad