shopping_cart
iPhone 12

iPhone 12

5G-hastighet. En OLED-skärm som sträcker sig kant till kant. Nattläge på alla kameror och A14 Bionic- det snabbaste chippet som finns att få i en smartphone. Vi presenterar iPhone 12.
iPhone 12
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Hitta ljuset.

Nu har både vidvinkel- och ultravidvinkelkamerorna nattlänge. Det betyder att du kan ta hisnande bilder, även i svagt ljus. Vidvinkelkameran tar in hela 27% mer ljus och och med 2.5px optisk zoom fångas alla detaljer.

Magiskt automatiskt.

Kameran på nya iPhone 12 anpassar sig automatiskt efter omgivningen. Nattläget aktiveras automatiskt när ljuset blir sämre, och SMART HDR 3 balanserar och lyfter fram de olika elementen i en bild.

Ultrasnabb 5G.

Med iPhone 12 kan du ladda ner filmer på språng, eller streama videor i hög kvalitet. Du kan dessutom ringa från fler platser än någonsin tidigare med iPhone 12 som har den bredaste täckningen i världen.


En stor liten nyhet.

Nya iPhone 12 är 11% tunnare, 15% mindre och 16% lättare än föregående generation. Det är världens minsta, tunnaste och lättaste 5G-mobil.

Fångar garanterat din blick.

iPhone 12 kommer med en Super Retina XDR- skärm med OLED som du knappt kan slita ögonen ifrån. Skärmen ger fantastisk konstrast och har överlägsen färgåtergivning och gör dessutom ljusa färger ljusare, och ger mörka färger djup och svärta. Vi vågar till och med påstå att det är vår bästa iPhone skärm. Någonsin.

Det snabbaste chippet någonsin.

Nya iPhone 12 är försedd med det snabbaste chippet någonsin i en smartphone- A 14 Bionic. Detta chipp flyttar fram gränserna för vad som är möjligt. Faktum är att det bland annat möjliggör att du kan filma i Dolby Vision- något som inte ens de flesta professionella kameror kan. Det är ett chipp före sin tid.

SMART HDR.

Smart HDR använder maskininlärning för att ta alla dina bilder till en helt ny nivå . Smart HDR förfinar automatiskt högdagrar, skuggor, vitbalans och kontraster samtidigt som det lyfter fram texturer i omgivningen och känner igen ansikten.

Mindre låda- minskat koldioxid­avtryck.

Lådan innehåller inte en strömadapter och EarPods. Istället finns en snabbladdande USB-C till Lightning-kabel som de flesta behöver. Detta är en ändring som påverkar alla iPhone-modeller från och med nu. Detta innebär att förpackningen kan göras mindre vilket gör att fler lådor får plats leverans. På detta sätt kan vi tillsammans minska koldioxidutsläppen med mer än två miljoner ton varje år.

För en grönare jord.

iPhone är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPhone-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone 12
MDM (Telefon)

MDM (Telefon)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Låt oss hantera era enheter (installation av mjukvara, konfigurering och support). Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad