shopping_cart
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max hjälper en arbeta snabbare, mer kreativt och med mer kraft än någonsin.
iPhone 11 Pro Max
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Enastående.

Det första trippelkamera-systemet på en iPhone någonsin kombinerat med den bästa möjliga upplösningen på skärmen. Det är iPhone 11 Pro Max.

Högre kvalitet.

Med den bästa video­kvaliteten i en smart­phone ser dina minnen dessutom bättre ut än någonsin.

Effektiv.

iPhone 11 Pro Max A13 Bionic chip hjälper en att optimera ens uppgifter snabbare än någonsin. Låt iPhone optimera dagen.


Var ett proffs.

iPhone 11 Pro Max ger en kraft genom hela dagen och alla de redskap man behöver i sitt arbetsliv.

En riktig upplevelse.

iPhone tog precis stormsteg när det gäller batteritiden och lade till ett helt otroligt A13 Bionic chip som hjälper er bli bättre varje dag. Arbeta effektivt med de upp till 5 timmarna av adderad batteritid och neural engine som ger er kraft för varje aktivitet.

Mer brilliant än någonsin.

Ni känner redan till briljansen av en iPhone, men kika ännu närmre denna gång. iPhone 11 Pro Max låter er ta foton från telephoto till Ultra Wide. Den stabiliserar också bilder, har en förbättrad version av FaceID och kommer med en Super Retina XDR Display. Den är smartare än någonsin förut.

En sann överlevare.

iPhone 11 Pro Max tål vatten ner till 4 meter för upp till 30 minuter. Den är så hållbar att den håller för damm, de flesta vätskor som spills på den och har klassats med en IP68-klassificering. Gör ert arbete utan oro. Hurra för hållbarhet.

För en grönare jord.

iPhone är en av alla Apples produkter som är med i kampen för en grönare jord. Varje enhet man har påverkar klimatet men med produkter från Apple så får man veta exakt hur stor den påverkan är. För att göra vår planet en grönare plats erbjuder vi alternativ som inbyte och återvinning av alla era enheter. Hur mycket just denna iPhone-modell påverkar klimatet går att läsa här.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iPhone 11 Pro Max
MDM (Telefon)

MDM (Telefon)

Att hantera flera enheter har aldrig varit enklare. Låt oss hantera era enheter (installation av mjukvara, konfigurering och support). Ni behöver bara trycka på start.

SEK 29

Månadsavgift

-

Engångskostnad