shopping_cart
iMac 27"

iMac 27"

iMac 27” förhöjer din upplevelse på alla sätt. Den är utrustad med snabbare processorer, förbättrade ljud- och videofunktioner och en otrolig Retina 5K-skärm.
iMac 27"
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Kraftfull processor.

iMac 27” har upp till en 10-kärnig Intel Core i9-processor som hjälper dig tackla tunga uppgifter, som att hantera otaliga ljudspår eller sammanställa och testa kod.

5k Retina display.

Allt ser bättre ut på en Retina-skärm. Med en miljard färger och ljusstyrka på 500 cd/m2 kommer du förundras av kvalitén på foton och grafik och skarpheten i text.

True Tone- teknik.

För första gången någonsin har iMac 27 ”True Tone-teknik som ger dig en mer naturlig tittarupplevelse och gör allt mer levande.


Hög nivå. På varje nivå.

Vacker design, otroligt intuitiv och full av kraftfulla verktyg som hjälper dig att ta alla dina idéer till nästa nivå.

Kvalitet på alla sätt.

Från kristallklara videosamtal och röstinspelningar till film och musik som fyller hela rummet – iMac är en stjärna på allt inom kommunikation och media. iMac 27" har nu en FaceTime HD-kamera med 1080p och en uppsättning med tre mikrofoner av studiokvalitet.

Grafik på en ny nivå.

Grafiken på iMac gör allt till en fröjd för ögat. Med upp 16 GB gddr6-minne levererar iMac 27” riktigt skarp grafik. Den klarar av grafikintensiva arbetsflöden, till exempel när du jobbar med video i uhd-upplösning eller utvecklar verklighetstrogna spelmiljöer.

Nanotexturglas.

Nu finns även nanotexturglas som alternativ för iMac 27”. Det är en ny teknik som på ett avgörande sätt löser problem med skiftande ljusförhållanden. Nanotexturen etsas in i glaset på nanometer-nivå, vilket minskar blänket i skärmen och bevarar kontrasten- för en fantastisk bildkvalitet.

Snabbare överföring.

Två Thunderbolt 3-portar (USB-C) kommer som standard på alla iMac-modeller, varje port ger överföringshastigheter på upp till 40Gb/s för extern lagring, kameror och och filöverföring.

Det ingår.

Magic Mouse 2 och Magic Keyboard passar perfekt med iMac. De ingår dessutom när man köper iMac. Magic Mouse 2 är designad med multi-touch och glider mjukt. Tangentbordet är slimmat, portabelt och utvecklat för ens bästa prestationsförmåga.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa iMac 27"